24 órás vérnyomásmérő (ABPM) bérlés

24 órás vérnyomásmérő (ABPM) bérlés

Tudta, hogy a magyas vérnyomás Magyarországon már népbetegségnek számít? A magas vérnyomás rizikófaktorai leggyakrabban az ehízás, illetve a szív és érrendszeri betegségek. A vérnyomás értékünk minden napszakban és élethelyzetben változik így ha Ön ellátogat háziorvosához, vagy magmérő otthon magának vérnyomását nem biztos, hogy az éppen akkor mért érték tükrönzni fogja 100%-osan a valóságot. Ilyen esetekben szoktak úgynevezett 24 órás vérnyomásmérőt, vagy másnéven ABPM-et javasolni a pácienseknek. 

Sajnos sok orvosi rendelőben, illetve kórházban az ABPM készülék hiánycikk, így ha szeretné biztonságban érezni magát célszerűbb 24 órás vérnyomásmérőt bérelni, és már csak magával a kiértékeléssel felkeresni háziorvosát, kardiológusát. 

Ha 24 órás vérnyomásmérőt bérelne, ne menjen tovább!

Kedvező bérelti konstrukcióban juthat hozzá új, vagy demo ABPM készülékekhez budapesti irodánkban már 10 000 Ft+ÁFA/nap áron. 

Hosszabb időre bérelné? Kérje egyedi ajánlatunk!


Mit tartalmaz a csomag?

A csomagban megtalálható egy felnőtt mandzsetta, maga a vérnyomásmérő készülék, hordtáska, a működéshez szükséges elem, valamint a kapott értékek letöltéséhez szükséges szoftver. Amennyiben Ön nem szeretne bajlódni a vérnyomásmérő által mért adatok letöltésével, külön díj ellenében vállaljuk a 24 óra leteltével a kapott vérnyomás adatok letöltését, igény esetén orvosának való továbbítását. 

Keressen bennünket bizalommal!