Cardiax EKG

Cardiax EKG készülékEgy EKG gép esetében nagyon fontos, hogy a lehető legjobban működjön, és megfelelő minőségű legyen, hiszen nagyon komoly szerepe van bizonyos betegségek diagnosztizálásában. Egy ilyen berendezésnél a hibalehetőségnek minimálisnak kell lennie, hiszen nagyon fontos információkat ad az orvosoknak a beteg állapotáról. Az esetleges hibák téves diagnózishoz vezethetnek, ami nagyon veszélyes lehet, ezért lényeges, hogy az EKG jó minőségű legyen. A Cardiax EKG rendszer esetében a minőség garantált.

Számítógéppel működő EKG

A Cardiax EKG működéséhez notebook vagy asztali számítógép szükséges, a kapcsolat USB-n keresztül jön létre. A számítógép képernyőjén ezt követően a 12 csatornás EKG monitorozható, rögzíthető, az adatok pedig tárolhatók. Az EKG jel kiváló minőségű, ami a magas mintavételi frekvenciának köszönhető (4000 Hz). A szoftver a felvételek tárolásán túl képes a jelek értékelésére is felnőttek és gyerekek esetében egyaránt. Lehetséges a régi és új görbék összehasonlítása is. Az EKG felvételek sima nyomtatóval nyomtathatók.

Wifi-s EKG berendezés

A Cardiax EKG berendezések között olyan is akad, amelyhez nem kell USB kapcsolat. Wifi-n keresztül, vezeték nélkül kapcsolódhat a berendezés a számítógéphez, így pedig képes lesz mindarra, amire az USB-s verzió. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően nincsen korlát a számítógép és a páciens közötti távolságban, ezzel a vizsgálóágy és a számítógép elhelyezése teljesen szabaddá válik.

Terheléses EKG berendezés

A Cardiax terheléses EKG segítségével a számítógép az előre beállított terhelési program szerint vezérli a terheléses eszközt (kerékpár vagy futópad). A programban meg lehet adni, hogy meddig tartanak az egyes fázisok, mennyi a kezdő terhelés, mennyit emelünk a terhelésen fázisonként, illetve milyen feltételek mellett lehet megszakítani a terhelést. Ha automata vérnyomásmérő is van, a Cardiax EKG a vérnyomást és méri, és persze rögzíti is az adatokat. A rendszer természetesen folyamatosan rögzíti a teljes terheléses EKG-t.
 

A Cardiax EKG készülékek árai


Cardiax számítógépes EKG (USB/Wifi): 320 000 Ft+ÁFA
Mely tartalmazza: standard USB kábel, standard EKG kábel, USB töltő, hordtáska, EKG szoftver (Windows/Android)

Cardiax számítógépes EKG (USB): 290 000 Ft+ÁFA
Mely tartalmazza: standard USB kábel, standard EKG kábel, EKG szoftver (Windows)

Cardiax terhelésés EKG modul: +120 000 Ft+ÁFA

Végtagi csipeszelektróda készlet (4 db) 8.000 Ft+ÁFA

Mellkasi szívóelektróda készlet (6 db) 9.000 Ft+ÁFA

Minden termékre 24 hónap garancia, betanítás, valamint ingyen kiszállítás vonatkozik!

Az EKG készülékekhez igény esetén számítógépet is tudunk biztosítani már 120 000 Ft+ÁFA összegtől.