EKG bérlés

EKG bérlésEgy orvosi praxis elindítása nem éppen olcsó mulatság, hiszen egy rendelőben számos olyan orvosi berendezésre lehet napi szinten szükség, amik igen sokba kerülnek. Induláskor így nagy segítség lehet az orvosi eszközök bérlése. A rendelőnek így megvan az elvárt színvonalú felszereltsége, azonban mégsem kell annyi pénzt belefektetni már a legelején. Az EKG berendezés bérlésére is van ilyenformán lehetőség. EKG-re a legtöbb helyen szükség van, igencsak alap felszerelésnek számít, ugyanakkor nem muszáj megvásárolni a gépet, hiszen jó megoldás az EKG bérlés is! Sok rendelőben alkalmazzák ezt a módszert, hogy csökkentsék az induló költségeket.

Cardiax EKG bérlése

Az EKG bérlés mellett szól, hogy így nem is kell véglegesen választani, hanem akár tesztelni is lehet a gépet, hiszen csak „kölcsön” van a gép. Nálunk lehetőség van Cardiax EKG bérlésére, ami 12 csatornás.

Ez a gép elég elterjedt a piacon, ami nem csoda, hiszen nagyon megbízható, ezen kívül asztali számítógéppel, illetve laptoppal összekötve használható. A Cardiax EKG-ket lehetséges akár 1-2 hónapig, de szükség esetén több éven át bérelni. Aki úgy dönt, hogy a bérlési idő lejártával megvásárolja a gépet, annak jó hírünk van: a korábban, a bérlés során befizetett összeget 60 százalékban beleszámoljuk a vételárba!

Megbízható gépet vásárol

Az EKG bérlés mellett szól az is, hogy ha a bérlési idő végeztével úgy dönt, megvásárolja a berendezést, már egy jól bejáratott, kiismert gépet vásárolhat, amiben maximálisan megbízik.

Egy orvosi műszer esetében nagyon fontos a minőség és a megbízhatóság, hiszen az orvosnak bíznia kell a készülék által rögzített adatokban, hogy felállíthassa a megfelelő diagnózist. Ez sokkal könnyebb abban az esetben, ha a megvásárolt berendezést az orvos már ismeri, használta, így tudja, hogyan működik pontosan, mennyire hihet neki.

A Cardiax EKG berendezések csúcsminőségű orvosi berendezésnek számítanak, így abszolút megbízhatóak. A bérlési idő alatt erről megbizonyosodhat, majd kedvezménnyel vásárolhatja meg a gépet!

Cardiax EKG (USB/Wifi) bérlése már 45 000 Ft+ÁFA/hónaptól