Fejlődjön könnyedén!

Fejlődjön könnyedén!

Nagyértékű eszközök, használati tárgyak vagy járművek beszerzése estén – különösen, ha cég számára van szükség ezekre – mindig érdemes elgondolkodni, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár az, ha tulajdonossá válunk. 

Természetesen a dolognak vannak előnyei: a befektetés, illetve a nagy értékű vagyontárgy jelentősége tagadhatatlan, a bérlés költsége csökkenti a bevételt, ami a tulajdonlásnál már elkerülhető stb.
 
Ugyanakkor a vásárlás kötöttségekkel is jár: a nagyértékű eszköz tulajdonlása csak akkor rentábilis, ha ki is van használva, a műszer szervizelése, tárolása, javítása, át- illetve bevizsgálása, az amortizációja, elévülése mind-mind a tulajdonos számára jelent anyagi és sokszor fizikai terhet, gondot, problémát. Ha különösen magas árú berendezésről van szó, a tulajdonos abban bízik, hogy vagy annyira ki lesz használva, hogy mire elévül, addigra el is használódik, vagy abban bízik, hogy hosszú ideig fog elviselhető szintet képviselni az innovációban az adott gép (sajnos gyorsuló világunkban ebben egyre kevésbé érdemes bízni).
Ha megveszünk egy eszközt, azt minél hosszabb távon szándékozzuk csak lecserélni, nem csak a rentabilitás, hanem a cserével járó macera és költség miatt is.
 
Nézzük, mik lehetnek az ultrahang bérlés előnyei!
 
Ha úgy dönt, hogy a rendelőjében bevezetendő új, ultrahangos szolgáltatás alapjául a nagy és drága berendezést ultrahang bérlés útján biztosítja, számos gondtól és anyagi tehertől szabadítja meg magát. Nem kell törődnie a szállítási költségekkel, a bevizsgálás határidejével, elromlás esetén a javíttatással. Hosszú és rövid távú bérlésben is gondolkodhat, ha tesztelni szeretné a gépeket és az igényeket, akár negyedévente másik típust bérelhet, ezt a rugalmasságot a vásárlás nem biztosítja.
 
Az ultrahang bérlés során igényelhető eszközök kiváló esztétikai és műszaki állapotban kerülnek bérbeadásra, tökéletesen megbízhatóak, rendszeresen átvizsgáljuk és bevizsgáltatjuk őket. Természetesen az alkalmazásra a bérlőt alaposan megtanítjuk és használati útmutatót is adunk a bérelt gépekhez.