Miért jó a használt ultrahang készülék?

Miért jó a használt ultrahang készülék?

Sok pályakezdő orvos nagy problémája, ha magánpraxist szeretne beindítani, hogy az ultrahang gépeket csak nagyon magas áron lehet beszerezni. Az ultrahang gépeket most már egyre több területen használják, például a kardiológián, a belgyógyászaton vagy a nőgyógyászatban, hisz ennek segítségével sokkal biztosabb képet kapnak a beteg állapotáról, könnyebben fel tudják állítani a diagnózist.

Mivel azonban egy ilyen professzionális gép megvásárlása nagy anyagi terhet jelenthet, ezért létrehoztuk vállalkozásunkat, ahol használt ultrahang gépeket lehet vásárolni illetve bérelni.

Amennyiben még nem tudja biztosan, hogy milyen rendszerességgel lesz szüksége egy ultrahang gépre, azt tanácsoljuk, hogy béreljen egy használtat, így ha esetleg nem tudja kellőképpen kihasználni, akkor nem megy kárba egy ráfordított nagyobb összeg.

Ultrahang vásárlás vagy bérlés?

Kezdő praxisban lévőknek mindenképp a bérlést ajánljuk. A használt ultrahang gépeink minden esetben alapos szervizelésen esnek át, mielőtt az orvosokhoz kerülnének. Nem rossz gépekről van szó, csupán olyanokról, melyekre már nem volt szükség, így jóval olcsóbban lehet tőlünk megvásárolni vagy bérelni.

Használt ultrahang gépeinkre 3-6 hónap garanciát vállalunk, így szinte semmiféle kockázattal nem jár, ha egy ilyen készüléket megvásárol. Nagy előnyük ezeknek, hogy jóval olcsóbban lehet megvásárolni, mint az újakat. Ez fontos szempont, hisz az új gépek ára elérheti akár a 10 millió forintot is.

Olyan praxisban, ahol kevesebbet kell ultrahangos készüléket használni, nem éri meg nagyobb összeget befektetni egy ilyen gép megvásárlására. Sokkal jövedelmezőbb, ha használtat vásárol, mivel így jó minőségű gépet vásárolhat nagyon jó áron.

Döntsön a használt ultrahangos készülék mellett!

A használt ultrahangos készülék és az új társa között semmiféle minőségi eltérés nincs, csupán az árában keresendő a nagy különbség. Fontos itt megjegyeznünk, hogy díjmentesen házhoz szállítunk minden nálunk vásárolt vagy bérelt ultrahangos készüléket, és tapasztalt kollégáink üzembe is helyezik azokat.

Kérésre a kezelését is megtanítjuk, hogy a lehető leghatékonyabban tudja használni a nálunk vásárolt használt ultrahang gépet. Még egy ok, hogy tőlünk vásároljon: a gépek esteleges meghibásodása esetén rövid időn belül javítjuk is azokat. Arra az időre, míg használt ultrahangos gépe javítás alatt van, csere készüléket biztosítunk, így nem okozhat majd fennakadást munkájában a gép meghibásodása.