Hordozható ultrahang

Mi az a hordozható ultrahang?

A hordozható ultrahang készülékeket úgy állították össze, hogy kompakt felépítésük, könnyű üzembe helyezhetőségük és relatíve alacsony súlyuk miatt alkalmasak legyenek arra, hogy rövid távokon (pl. szomszédos helyiségek között) hordozzák, mozgassák őket. Természetesen ezen készülékek általában görgőkön vagy kerekeken mobilizálhatóak, és az üzembe helyezés sem sokkal bonyolultabb annál, hogy csatlakoztatni kell a villamos hálózatba.

Többféle területre, illetve vizsgálati célhoz kapcsolódóan találhatunk hordozható ultrahang készülékeket a piacon: pl. kardiológiai, szülészeti, nőgyógyászati, urológiai, mozgásszervi, gyomor- bélrendszeri vizsgálatokhoz. A mobil készülékek méretei és szolgáltatásai is változatosak lehetnek.

Miért válasszunk hordozható ultrahangot?

Hordozható ultrahang készülék beszerzése abban az esetben kifizetődő, ha egy több vizsgálóból álló rendelő vagy egy kórház több osztálya szeretné használni ugyanazt a készüléket. Abban az esetben, ha a milliós értékű készülék rentabilitása, maximális kihasználtsága csak így biztosítható, nagyon megéri ha hordozható ultrahang készülék beszerzése vagy bérlése mellett döntünk.

Előzetes rentabilitási felmérés bérléssel

Ha egy rendelő új szolgáltatásként tervezi bevezetni az ultrahangos diagnosztikát, érdemes először felmérést végezni, mielőtt belevágnak a vásárlásba. Először is érdemes inkább bérelni, mint vásárolni. Egyrészt azért, mert bérléskor lehet váltogatni a méreteket és a típusokat, másrészt, mert ha végül az derül ki, hogy nem éri meg, nem kell törődni az értékvesztéssel és az eladással.

Ha több rendelő is van egy épületben, vagy a klinika meg tudná osztani a készüléket az osztályok között, akkor érdemes hordozható ultrahang készüléket bérelni, és írni annak kihasználtságát, hogy meg lehessen állapítani, hogy melyik osztály mennyit és milyen céllal használta. Az ilyen kimutatásból az is kiderülhet, ha az egyik osztálynak önálló készülékre van szüksége, míg a másik csak megosztva tudja biztosítani a kihasználtságot.
 

Béreljen hordozható ultrahang készüléket akár azonnal

Ha szempont a mobilitás, a kiváló képalkotás, az alkalomszerű, vagy folyamatos mobil használat, akkor Önnek a Chison Ebit50-es hordozható saját akkumulátorral rendelkező 2 vizsgálófejes ultrahang készüléket javasoljuk. 

A készülék azonnal elérhető készletről, melyet akár az alábbi konstrukcióban is bérelhet:

  • 1 napos bérlés esetén: 45 000 Ft+ÁFA/nap
  • 1 hónapos bérlés esetén: 200 000 Ft+ÁFA
  • 1 éves, folyamatos szerződés esetén: 140 000 Ft+ÁFA/hónap
A hordozható ultrahang készülékek Budapesten történő kiszállítása, illetve visszaszállítása tartós bérlet esetén (minimum 1 év) díjmentes, vidékről történő bérlés esetén kérjük kérje egyedi kiszállítási ajánlatunkat!

Hívja szakértő munkatársunkat, aki készséggel áll az Ön rendelkezésére!