24 órás EKG holter bérlés

24 órás EKG holter bérlés

Tudta, hogy a kardiológiai vizsgálatok segítenek a különböző szívműködésben keletkező rendellenességek felderítésében? A szívrendellenességek egyes típusai csak alvás, vagy edzés közben jelentkeznek így a rendelőben végzett EKG vizsgálat nem ad minden esetben valós képet az Ön szívének állapotáról, így ilyen esetekben javasolt a 24 órás EKG holter készülék felhelyezése.

Sajnos sok esetben ezek az EKG holterek nem állnak rendelkezésre a háziorvosi rendelőkben, ilyen esetben célszerű EKG holtert bérelni. 

Budapesti rendelőnkben már napi 12 000 Ft+ÁFA összegtől tud 24 órás EKG holtert bérelni, melynek viselése semmiféle kellemetlenséggel, vagy nélkülözéssel nem jár az Ön számára, hisz a készülék nem nagyobb egy mobiltelefonnál. 

Hosszabb időre bérelné? Kérje egyedi ajánlatunk!


EKG holter bérlés esetében Ön megkapja a szükséges páciens kábelt, az elektródákat, az EKG holtert, valamint a mért adatok letöltéséhez szükséges szoftvert. Amennyiben nem szeretne bajlódni a kapott EKG görbék letöltésével, külön díj ellenében ezt elvégezzük és igény szerint továbbítjuk háziorvosának, kardiológusának. 

Keressen bennünket bizalommal, ha további kérdései vannak az EKG holter bérléssel kapcsolatban!