Ultrahangbérlés kockázat nélkül

Ultrahangbérlés kockázat nélkül

Egy kórházban vagy orvosi rendelőben gyakran van szükség drága orvosi eszközökre. Az ultrahangkészülék egy tipikus példája ennek. Ezek a gépek sajnos nem tartoznak éppen az olcsó kategóriába, aminek az az elsődleges oka, hogy nagyon komoly diagnosztikai értékük van. Ugyanakkor éppen ez a diagnosztikai érték az, ami szinte nélkülözhetetlenné teszi egy ilyen szerkezet meglétét.

Egy induló praxisban persze nem mindenki tud erre ennyi pénzt áldozni, de nem is kell, ugyanis lehetséges az ultrahangbérlés is kockázat nélkül. Ennek lényege, hogy nem vásárolja meg az orvos a gépet, hanem csak bérli. Használni így tudja, kihasználhatja a diagnosztikai előnyeit, ugyanakkor nem kell megvásárolni a gépet.

Abszolút biztonságos a használatuk

Minden használt termékkel kapcsolatban felmerül az emberben, hogy vajon mennyire jó és mennyire használható az. Mivel a bérelt ultrahangok sokszor használtak is, érhető, hogy az ember megkérdezi magától, vajon tényleg jó-e ez a lehetőség. Nálunk azonban valóban kockázat nélkül lehetséges az ultrahangbérlés, ugyanis a készülékeket minden esetben bevizsgálják, hogy biztosan megfelelően működjenek. Erre szükség is van, hiszen a gép által mutatott kép igazítja el az orvost és segíti hozzá a diagnózishoz, tehát fontos, hogy az a kép biztosan jó legyen, a gép jól mérjen. Ha a gép hibás, a leletek is rosszak lesznek, ezt a kockázatot pedig nyilvánvalóan senki sem szeretné vállalni.

Az ultrahangbérlés során tehát minden esetben biztos lehet benne, hogy jól működő gépet bérel!

Vásárlás kedvezménnyel a bérlés után

A nálunk bérelt ultrahanggépekkel kapcsolatosan lehetőség van arra, hogy a bérlési idő lejárta után olcsóbban vásárolja meg a gépet. Ha úgy érzi, szeretné az eddig használt készüléket valóban a magáénak mondani, jó hírünk van: a bérlés során befizetett összeget 60 százalékban beszámítjuk a vásárláskor, így ennyivel kevesebbet kell kifizetnie a gépért!

Ha ezt a megoldást választja, egy megbízható, jól működő ultrahanggépe lesz kedvezményes áron, amit már jól ismer, és megfelelően tud kezelni.