A felejthetetlen élményekre mindig nagy a kereslet!

A felejthetetlen élményekre mindig nagy a kereslet!

A képalkotó eljárások, mint pl. az ultrahang azért olyan népszerűek a laikusok körében, mert „elérhetővé”, szemmel láthatóvá teszik a korábban pusztán a fantáziára bízott dolgokat: nincs az az ember, akinek ne volna megrázó, megható és felkavaró élmény hónapokkal a születése előtt meglátni a gyermeke arcát. Az ilyen élményeket egy életre elraktározzuk!
 
Az utóbbi években ez a terület talán pont emiatt fejlődött olyan sokat, hiszen a kutatóknak kihívás a minél kiválóbb képminőség elérése, a babafotó és babamozi valósághű és realisztikus volta, a laikus ügyfeleknek pedig egy ilyen élmény megéri a ráfordítást. Általánosságban is igaz, hogy a gyermeket váró szülők igyekszenek élménnyé tenni a várandósság napjait, illetve a lehető legkorábbtól megörökíteni a pici fejlődését, azért a legtöbb esetben megragadják a kínált lehetőségeket a pocakba való „betekintésre”.
 
2D, 3D, 4D, 5D, babamozi... sokan, akiknek nem volt még személyes érintettsége ezen a területen, nem is tudják, hogy mit fednek ezek a kifejezések. Azonban a szülész, nőgyógyász számára ezek szolgáltatási lehetőségeket és a hozzájuk szükséges eszközöket fedik, a másik oldalról pedig igényeket és fizetőképes keresletet képviselnek.
Attól függően, hogy az Ön ügyfélköre ezek közül melyeket részesíti előnyben, például 4D ultrahang  bérlés révén kedvező irányba befolyásolhatja rendelője fejlődését, megítélését és népszerűségét is, valamint növelheti bevételeit.
 
Érdemes egy gyors kalkulációt végezni arról, hogy milyen jövedelmi lehetőséget tartogatna a 4D ultrahang bérlés az Ön rendelője számára: Ha egy hónapban minimum 80 vizsgálatot végez el (mindennapos rendelés mellett ez napi minimum 4 alkalom, heti három rendelési nap mellett napi minimum 6 alkalom), és a vizsgálati díjat 10 ezer forintban határozzuk meg a példa kedvéért, akkor havonta minimum 800 ezer forinttal növekedhet a forgalom. Ebből jön le az eszköz költsége, amely a – bevizsgált és tökéletes esztétikai valamint műszaki állapotban levő – 4D ultrahang bérlés esetében 250 ezer forinttól kezdődik.