A 4D-s ultrahang előnyei

A 4D-s ultrahang előnyei

Az ultrahang készülékek sok ideig leginkább a nőgyógyászatban voltak használatosak. A női belső nemi szervek vizsgálata volt itt a cél, de idővel igény volt arra is, hogy a kismama láthassa is a kisbabáját. Sokáig csupán a 2D-s ultrahang volt elérhető, amely síkban ábrázolta a vizsgált szerveket. Később megjelentek a 3D-s ultrahang gépek, amelyek 3 dimenziós, statikus képeket jelenítettek meg a vizsgálatnak alávetett területekről.

A csúcstechnológia vívmányaként 2000-ben megjelent a 4 dimenziós ultrahangos készülék. Ezen diagnosztikai eszköz esetében a negyedik dimenzióként az idő jelenik meg, ami azt jelenti, hogy 3 dimenziós filmszerű, mozgókép készül pl. a magzatról.

Használt ultrahang vizsgáló gépeink között is találhat már 4D-s ultrahang gépeket. Ha nem szeretne 10-15 millió forintot áldozni egy ilyen új gépre, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hisz kínálatunkban megtalálhatja a legjobb minőségű használt ultrahang gépeket. Legyen szó vásárlásról vagy bérlésről, nálunk biztosan megtalálhatja az Ön számára legjobban megfelelőt.

Mit tud a 4D-s ultrahang?

A 4D-s ultrahang készülékek a várandós nők, leendő szülők körében lettek nagyon népszerűek, akik inkább baba moziként tekintenek a készülékre, mintsem diagnosztikai eszközre. Ez a jelenség azzal magyarázható, hogy a magzatot sokkal élethűbben lehet látni, követhető annak mozgása, például hogyha ásít vagy mozgatja kezeit, lábait.

Amennyiben nőgyógyászként vagy más terület specialistájaként szüksége van 4D-s ultrahangos készülékre, figyelmébe ajánljuk a használt ultrahang gépeket. Mivel az új gépek jelen pillanatban nagyon magas áron kaphatóak, ezért a használtak sokkal jövedelmezőbbek. A nálunk vásárolt használt ultrahang gépekre természetesen garanciát is vállalunk, így Önnek nem kell azon aggódnia, hogy esetleg rövid időn belül meghibásodik.

A használtak ugyanolyan biztos képet mutatnak, mint az újak, hisz ezek minőségi gépek, melyek komoly vizsgálatotokon esnek át, mielőtt megvásárlásra/bérlésre kínálnánk.

A használt ultrahangos készülékek nagy előnye, hogy nagyon kedvező áron vásárolhat meg illetve bérelhet olyan professzionális, magas minőségű gépet, melyre orvosi praxisa során szüksége lehet.

A minőséget garantáljuk, ugyanakkor az esetleges meghibásodás esetén javítást is vállalunk. Nagyobb probléma esetén cseregépet biztosítunk, így a 4D-s ultrahangra váró kismamákat Önnek sem kell elküldenie.